Kategória: ŠportČíslo: 04/2017

Snažia sa, aby ste sa v centre od prvej minúty cítili príjemne

 

V rámci OC Retro je obľúbenou destináciou návštevníkov RETRO Sport & Wellness. Ako sa píše na oficiálnej stránke zariadenia, ide o „prvé športové centrum v Bratislave, ktoré sa zameriava nielen na vašu postavu, ale predovšetkým na vaše zdravie. Kombináciou pravidelného pohybu a relaxu prispejeme k zlepšeniu kvality vášho života“.
 
Redakcia Retronovín položila niekoľko otázok športovému manažérovi RETRO Sport & Wellness Michalovi Simonovi.
 
Aké je hlavné poslanie RETRO Sport & Wellness?
Hlavným poslaním a cieľom je prinášať našim klientom kvalitné služby, aby sa od prvého momentu u nás cítili príjemne. Kvalitným zázemím čo sa týka vybavenia, odbornosťou našich osobných trénerov, inštruktorov skupinových cvičení, ďalej naozaj širokým spektrom športových aktivít sa snažíme, aby si prišli na svoje nielen jednotlivci, ale aj celé rodiny. Chceme poskytovať svojim zákazníkom komplexné služby – počnúc rôznymi športovými aktivitami, až po relax a oddych vo wellness.
 
Na čo všetko sa môžu tešiť vaši zákazníci?
V športovom centre RETRO Sport & Wellness máme pre klientov k dispozícii športoviská rôzneho druhu, dá sa u nás vyvíjať široké množstvo športových aktivít. Klienti majú k dispozícii štyri zóny na cvičenie – klasické fitnes, kardiozónu, cross zónu a funkčnú zónu. Návštevníci nájdu u nás v štyroch sálach množstvo skupinových cvičení rôznych druhov, ďalej tenisový kurt, badmintonové kurty, squashový kurt, stolný tenis, môžu si u nás takisto zahrať čoraz obľúbenejší florbal. Počas športových aktivít môžu rodičia svoje ratolesti zveriť do opatery našim animátorkám v detskom centre RETRO KIDS a rodičia si môžu schuti a bez starostí zašportovať.
 
Navštevujú vaše centrum aj známi slovenskí športovci?
Áno, do nášho športového centra sa chodia pripravovať aj známi slovenskí športovci. Spomenúť by som mohol lyžiarov bratov Žampovcov, na tenisovom kurte môžeme vidieť tenistky Dominiku Cibulkovú, Kristínu Kučovú, hokejistov Slovana Bratislava v letnej príprave pred novým ročníkom KHL, takisto brankára New York Islanders a slovenskej reprezentácie Jara Haláka a ďalších.
 
Pripravujete pred Vianocami nejaké špeciálne prekvapenia?
Pre svojich klientov máme pred Vianocami pripravený adventný kalendár, v rámci ktorého budú mať každý deň pred Vianocami nachystané rôzne prekvapenia.
 
Vy ste uvedený ako športový manažér RETRO Sport & Wellness. V skratke, čo všetko je súčasťou vašej náplne práce?
Moja pozícia v prvom rade prináša zodpovednosť za športovú stránku centra, skupinové cvičenia a ich smerovanie, výber lektorov, rovnako osobných trénerov. Konzultácie a pomoc pri výbere osobného trénera pre našich klientov. Výber, zariadenie a technický stav športového zariadenia. Zodpovednosť za recepciu centra RETRO Sport & Wellness.
 
RoB
Foto: Retro Sport & Wellness

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising