Kategória: ŠportČíslo: 5/2018

Športovanie v areáli ZŠ Nevädzová sa naplno rozbehlo

 
V druhej polovici apríla sa začala bežecká sezóna. Krásne slnečné počasie slúži ako dobrý podnet na rôzne outdoorové športové aktivity, ktoré nám zlepšia nielen kondíciu či životosprávu, ale azda spôsobia aj pozitívnu náladu.
 
V Ružinove ponúka ideálne možnosti na rôzne druhy športového vyžitia napríklad Areál Základnej školy Nevädzová. Všetci návštevníci si môžu otestovať svoje bežecké schopnosti na kvalitnej 358 metrov dlhej bežeckej dráhe. Takisto majú v areáli vedľa dráhy možnosť využiť pomôcky na posilňovanie. Na rôzne účely spojené so športovaním sa dá použiť aj veľké trávnaté futbalové ihrisko. Areál netradičných športov a bežecký areál spĺňajú podľa kompetentných z Ružinovského športového klubu tie najprísnejšie kritériá na športovanie. Športový areál je pre všetkých návštevníkov otvorený od 16.00 do 21.00 hod. „Návštevníci si môžu zabehať, zacvičiť, ale aj zahrať loptové hry na trávnatom ihrisku. Našou snahou je, aby sa tu cítili príjemne. Po dobrom behaní ponúkame návštevníkom občerstvenie v bufete, ktorý je súčasťou Areálu netradičných športov. Aj tento rok máme v pláne areál skrášliť. Pustíme sa do opravy bránkovísk na futbalovom ihrisku, ako aj opravy doskočiska s pieskom,“ porozprával o tohtoročných plánoch Andrej Pustay, ktorý je vedúcim strediska.
 
O Ružinovskom športovom klube
Ružinovský športový klub, p. o., si dobre uvedomuje, že kvalitné podmienky pre rekreačný šport sú všade lákadlom pre všetkých športuchtivých ľudí. Preto sa funkcionári RŠK podľa vlastných slov snažia pripraviť vhodné podmienky pre amatérskych športovcov. Cieľom je, aby návštevníci mali dobrý pocit nielen zo seba či zo svojho športového výkonu, ale aj z priestorov, v ktorých športovú činnosť vykonávajú. Či sa im to darí, môžete v konečnom dôsledku posúdiť sami.
 
 
br
Foto: RŠK
 

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising