Kategória: ŠportČíslo: 06/2012

Kolkári Interu Bratislava opäť získali cenný kov

Kolkársky klub KK INTER BRATISLAVA patrí medzi popredné extraligové kluby na Slovensku. Ako jediný stále konkuruje kolkárom ŽP Šport PODBREZOVÁ.

Je to zásluha najmä Igora Jasenského, ktorý už dvadsať rokov drží vedenie klubu vo vlastných rukách.
– Nie je hanba byť dnes za Podbrezovou na 2. mieste, pretože tento klub je momentálne najlepší nielen na Slovensku, ale takmer v celej Európe, ba aj na svete. Po výhre vo Svetovom pohári pred rokom získali prvenstvo aj v Lige majstrov, ktoré obhájili aj v tomto roku, – zhodnotil v krátkosti výkonnosť Interu Bratislava, ktorého je predsedom a zároveň aj hráčom extraligového B-družstva, ktoré obsadilo konečné 9. miesto. Druhá priečka extraligovej tabuľky zaručuje kolkárom Interu Bratislava účasť v Európskom pohári, v ktorom sa pred dvomi rokmi prebojovali v Rumunsku do záverečného turnaja FINAL FOUR a skončili na 4. mieste.

O druhé miesto v súťažnom ročníku 2011/12 v družstve KK Inter Bratislava A sa zaslúžili títo kolkári: Ján Jasenský, Ľubomír Bugár, Jozef Zeman, Jaroslav Truska, Marek Zajko a dvojica Peter Žák a Martin Pozsgai, ktorí sa striedali po pol sezóne medzi A- a B-družstvom.

Béčko Interu Bratislava, ktoré v konečnom hodnotení obsadilo 9. miesto, tvorili hráči: Gabriel Listofer, Igor Jasenský, Dávid Šulko, Matej Ondrus, Milan Vlčko, Peter Slopovský, Miroslav Húšť a Miroslav Fiedler.

Záverom je potrebné dodať, že pre nový súťažný ročník 2012/2013 sa kolektív žlto-čiernych neoslabí, ba ani sa nepotvrdili kuvičie hlasy, že Inter Bratislava zruší kolektív B-družstva. Ako exkluzívne pre RETRONOVINY povedal prezident klubu Igor Jasenský: – Kolektív sa neoslabí, ale, naopak, chystáme zaujímavý prestup, čím sa zvýši konkurencia v družstve. Bude to kvalitný borec, ktorého chceme využiť predovšetkým na dráhach súperov, kde sme niekoľko stretnutí zbytočne prehrali. Priezvisko tejto posily však ostalo naďalej pod rúškom tajomstva.

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising