Kategória: ŠportČíslo: 03/2017

Reprezentant Miklík na odchode

 
Bratislavský hokejový klub HC Osmos Bratislava takmer isto príde o svojho hviezdneho útočníka Michela Miklíka. Ten chce skúsiť šťastie v zahraničí.
 
Hoci sa sezóna pre HC Osmos Bratislava už začala, účastník našej druhej najvyššej hokejovej súťaže ešte určite zasiahne do svojho kádra. Jeden z lídrov ofenzívy, slovenský reprezentant a najproduktívnejší Slovák z MS 2017 Michel Miklík totiž skúsi angažmán v zahraničí. Tridsaťpäťročný útočník sa s bratislavským klubom dohodol, že v Bratislave bude štartovať svoju sezónu, no v prípade lepšej hokejovej ponuky ho klub uvoľní. Pôvodne mal Miklík s HC Bratislava len trénovať, no dostal ponuku aj odohrať niekoľko zápasov v úvode sezóny.
 
Michel Miklík sa medzičasom neoficiálne a bez zmluvy dohodol s predstaviteľmi fínskeho celku JYP Jiväskylä, kde zažiaril v závere minulej sezóny. Ak všetko pôjde, ako je dohodnuté, vo fínskej lige by sa mal predstaviť v novembri. Veci sa však ešte môžu zmeniť, do hry môže vstúpiť aj iný klub, ktorý by o nášho reprezentanta mal záujem aj skôr.
 
Otvorené sú aj možnosti ďalších hráčov, no vedenie HC Osmos Bratislava už neočakáva, že by mal z kádra odísť ešte niekto ďalší. Vedenie klubu premýšľa aj o posilách. „Na tréningoch sa u nás objavil Michal Hudec, sme s ním v kontakte. Máme ešte rozrobených dvoch-troch hráčov. Nie je to pre nás momentálne nutnosť, no boli by to pre nás kvalitné posily,“ povedal manažér HC Bratislava Andrej Roman.
 
 
 
Tomáš Kottra
 

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising