Kategória: ŠportČíslo: 11/2014

Boli ste už cvičiť v Retre?

V športovom centre si prídu na svoje vyznávači posilňovne s možnosťou aj jednorazových vstupov, wellness centra so 4 saunami, vírivkou a príjemnou odpočivárňou, tí hanblivejší môžu využiť wellness for 4, relaxačný priestor so saunou, s vírivkou a s pohodlným sedením, kde nebudú rušení ostatnými návštevníkmi. Okrem toho je k dispozícii športová hala so štyrmi bedmintonovými ihriskami, profesionálny tenisový kurt, na ktorom počas prípravy na turnaje na tvrdom povrchu trénujú aj slovenské špičkové tenistky Dominika Cibulková a Daniela Hantuchová.
V štyroch telocvičniach nájde najmä nežnejšie pohlavie 18 druhov skupinových cvičení s novinkami ako STOMP FX, rôzne druhy dynamických, ako aj relaxačných a strečingových cvičení, páni ocenia určite box alebo indoorcycling, alebo jesennú novinku – lyžiarska príprava. Pre pravidelných návštevníkov fitnescentra ponúkame masáž zdarma a množstvo ďalších benefitov. Novinkou je fresh bar so širokou ponukou ovocných štiav 
a zdravých miešaných nápojov.
 
Okrem športu nájdete v priestoroch aj tanečnú školu Mirky Kosorínovej, v jej širokej ponuke nájdete aj jesenné novinky:
Balet pre dospelých
SALSA Linea 40+
Nový Kurz spoločenského tanca pre dospelých – začiatočníkov aj mierne pokročilých.
Ak si chcete ísť zacvičiť a máte deti, môžete ich nechať v detskom kútiku vedľa fitnescentra. Okrem stálej starostlivosti o deti sú naplánované aj akcie:
8. november     Tanečný maratón
22. november   Dorotka z Fidorkova v RETRO Kids
 

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising