Kategória: ŠportČíslo: 02/2017

HC Bratislava do I. ligy

Združenie oddielov a klubov I. hokejovej ligy schválilo žiadosť HC Bratislava zaradiť tento klub do
spomenutej súťaže.
 
 
Kluby jednohlasne odhlasovali účasť troch žiadateľov. Okrem HC Bratislava majú nárok na druhú najvyššiu slovenskú hokejovú súťaž aj MHK Dubnica a MHK Humenné.
 
„Prvý krok je za nami a teraz pripravíme všetko tak, aby sme spĺňali podmienky pre účasť
v I. hokejovej lige a aby sme výborne reprezentovali naše mesto, našu Bratislavu,“ uviedol bratislavský klub na svojom oficiálnom facebookovom profile.
 
HC Bratislava skončil v súťažnom ročníku 2016/2017 v II. lige na štvrtom mieste, keď najskôr v semifinále nestačil na Humenné a potom v sérii o bronz podľahol Breznu. Rok zhodnotili v klube ako veľmi náročný a aj napriek trocha nešťastnému koncu ako veľmi úspešný.
 
„Z klubu, ktorý minulý rok skončil na posledných priečkach a nemal žiadny domáci stánok, nemal žiadne zázemie a žiadnu fanúšikovskú základňu, sa zrazu stal platný člen slovenskej hokejovej mapy. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo dostať klub do povedomia verejnosti, a že si ľudia našli cestu na zimný štadión, kde si užívali pekný hokej s výbornou atmosférou,“ uviedlo vedenie klubu v hodnotiacej správe a nezabudlo poďakovať fanúšikom, partnerom za podporu a hráčom za odvedenú prácu: „Tento úspech by sa nám nepodaril nebyť vás, verných fanúšikov, nebyť našich partnerov a našich oddaných hráčov. Preto by sme sa vám chceli všetkým poďakovať.“
 
RB
Foto: HC Bratislava

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising