Kategória: ŠportČíslo: 05/2015

Športová hala na Pasienkoch mení podobu

Po viac ako 50 rokoch v hale inštalujú nové sedadlá. Pre obyvateľov Bratislavy dobre známa športová hala Pasienky sa nachádza na súčasnej križovatke Trnavskej cesty a Bajkalskej ulice už od roku 1960. V priebehu svojej histórie bola a neustále je dejiskom mnohých športových a kultúrnych podujatí. Pravidelne sa v nej odohrávajú zápasy domáceho basketbalového a hádzanárskeho klubu Inter, ale aj mnohé športové a kultúrne podujatia.
 
 
 
Športová hala je nielen neoddeliteľnou súčasťou Bratislavy, ale najmä športovým stánkom, ktorý si vyžaduje neustálu starostlivosť. Po úspešnej výmene osvetľovacej sústavy a inštalácii modernej výsledkovej tabule sa vedenie Asociácie športových klubov Inter Bratislava pustilo do modernizácie vnútorných priestorov, ktorá zahŕňa najmä inštaláciu jednotlivých sedadiel namiesto doterajších laminátových lavíc. „Návštevníci športovej haly budú mať k dispozícii spolu 3 407 miest v hľadisku, z toho 253 sedadiel vo VIP zóne,“ informoval prezident AŠK Inter Bratislava Andrej Kolesík. Inštalácia sedadiel bude ukončená do konca prázdnin, aby nové sedadlá boli pripravené pre návštevníkov už na nadchádzajúcu športovú sezónu 2015/2016. „Od týchto zmien si sľubujeme zvýšený  komfort pre návštevníkov haly,“ doplnil Kolesík. V nasledujúcej fáze bude pokračovať rekonštrukcia vnútorných priestorov na športovú kaviareň, ako aj rozšírenie kapacít občerstvenia pre divákov, aby spĺňali dnešné požiadavky a štandardy.
 
Asociácia športových klubov (AŠK) Inter Bratislava je zoskupením dvanástich športových klubov – atletika, basketbal, cyklistika, hádzaná, rýchlostná kanoistika, kolky, športová gymnastika, rekreačná telesná výchova a šport, tenis, turistika, vodné lyžovanie a vodný motorizmus. AŠK Inter je organizáciou s bohatou históriou, vznikla 1. júla 1940 ako ŠK APOLLO a úspechy jej športovcov radia klub z bratislavských Pasienkov medzi najvýznamnejšie športové organizácie na Slovensku. Viac informácií nájdete na www.askinter.sk.
 
AŠK Inter
Snímka: AŠK Inter

 

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising