06/2012

12.6.12
Motorka je zaparkovaná na dvorčeku a v kancelárii muž zahalený v oblaku voňavej cigary. Pred chvíľou odšikoval do odborných rúk trojročnú vlčicu Šišu, aby porodila. Môj kedysi vychudnutý spolužiak z esvéešky s vlnitými vlasmi,...
12.6.12
Husľový virtuóz Peter Michalica desať rokov nosil v hlave nápad: venovať nevidiacim a slabozrakým deťom hudobný darček, ktorý by im vniesol svetlo do duše.
12.6.12
Oblaky cigaretového dymu sa vlnia okolo mužnej hlavy. Popíja whisky, na zelenom súkne sa pred ním mihajú čísla. A on vyhráva majland. Je krásny, mužný a šikovný. Môže to byť James Bond, Gregory Peck, J. P. Belmondo – filmoví...
12.6.12
Medzi nami žijú dobré aj zlé duše. A potom ešte tie, ktoré na svoju nevinnosť môžu najľahšie doplatiť – zvieracie. Najmä v uliciach Ružinova nie je ojedinelým javom stretnúť opustené psy či túlavé mačky.
12.6.12
Florbalový klub Dragons Ružinov mal celú sezónu problémy nájsť si domov. Z boja o medaily ho to však nevyradilo a sezónu zakončil na vynikajúcom štvrtom mieste.
12.6.12
Extraligové stolné tenistky TJ TRNÁVKA stále žiaria v domácej najvyššej súťaži – bohatá história jediného ženského klubu v Bratislave.
12.6.12
Hokejbalisti z Nevädzovej skončili vo finále slovenskej ligy na druhom mieste. Okrem drahého kovu si tak vybojovali miesto na Európskom pohári majstrov vo Villachu.
12.6.12
Počiatky klubu siahajú do roku 1990, keď sa niekoľko nadšencov rozhodlo založiť bejzbalový klub. Prvý rok išlo len o školské družstvo, v roku 1994 už však do bejzbalovej ligy nastúpil klub s tromi družstvami. O rok neskôr sa...

Retronoviny - dobré noviny pre dobrých ľudí z Ružinova
Evid. č.: EV 4454/11 - ISSN 1338-5739
Vydáva WEON group, a.s.

Design & programming by MK Advertising